Hva kan jeg gjøre dersom jeg får soppinfeksjon/kløe ved bruk av probe?

Det kan være vanskelig å skille på lokal irritasjon/kløe og soppinfeksjon. Underlivet består av en bakterie- og mikrobiomflora som må være i balanse. Overdreven skylling med vann eller vasking med såpe kan forstyrre denne balansen slik at soppsporene som naturlig befinner seg på huden tar overhånd og gir en soppinfeksjon. Du bør kun tørke bort overflødig glidemiddel med litt toalettpapir etter bruk av probe. Det er ikke nødvendig å vaske underlivet! Dersom du er sikker på at det er en soppinfeksjon kan denne behandles med reseptfrie legemidler fra apotek.

Dersom du er usikker på om det er soppinfeksjon eller irritasjon/allergi så anbefaler vi deg å forsøke å bytte glidemiddel. Glidemiddelet må være vannbasert og helst med så få ingredienser som mulig.

Probene våre Anuform og Periform består av kirurgisk stål med svært små spor av nikkel. For de aller fleste vil ikke dette skape noen problemer selv om man er følsom for nikkel, men dersom du mistenker at det er nikkel som er årsaken til reaksjonen så kan du prøve våre gullbelagte prober Dynaprobe PRO2A, Analys + eller Novatys.

Publisert

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter