Du har 0 varer i handlekurven

Menstruasjonssmerter

Menstruasjonssmerter (dysmenoré) skyldes kramper i livmoren. Smertene behandles vanligvis medikamentelt eller med p-piller. Flere studier har vist god effekt av TENS (transkutan elektrisk nervestimulering) for å lindre disse smertene. TENS reduserer ikke aktiviteten i livmormuskelen, men blokkerer smertesignalene slik at de ikke når fram til hjernen og stimulerer hjernen til å frigjøre endorfiner.

Elektrodene plasseres i det smertefulle området, oftest den delen av magen som er nedenfor navlen. To elektroder kan også plasseres i korsryggen. Høyfrekvent eller høyintensitetsstimulering på høy strømstyrke i ett minutt. Når du kjenner at menstruasjonssmerten kommer, skrur du opp til du kjenner at strømmen begynner å motvirke smertene.

Elektrodene plasseres i det smertefulle området på magen på hver side av midtlinjen. Elektroder kan også plasseres i korsryggen om smerten er sterkest der. Høyfrekvent, 80Hz eller høyintensitetsstimulering på høy strømstyrke i ca. ett minutt eller til smertene er borte

Behandlingen kan gjentas flere ganger

Produkter: