Smertefull blære

Quintet AS er avtalepartner med de ulike helseforetakene om levering av ulike elstim/biofeedback/tens – apparater. Flere behandlingsmiljøer har nå funnet en god kombinasjon i bruk av transkutan tibialisstimulering ved bruk av NeuroTrac PelviTone/NeuroTrac Continence og smertelindring ved bruk av NeuroTrac Obstetrics der elektroder plasseres nederst på korsryggen – for nettopp smertefull blære. Les mer om NeuroTrac PelviTone her og NeuroTrac Obstetrics her. Få også med deg vårt spennende pasientcase beskrevet i vårt Nyhetsbrev nr. 2, 2014. Ønsker du mer informasjon om andre bekkenrelaterte smerter? Les Kjersti Hatlebrekkes oversiktsartikkel fra vårt Nyhetsbrev nr. 1, 2013. 

 

 

Publisert

Nyheter

Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter