Smertefull blære

Quintet AS er avtalepartner med de ulike helseforetakene om levering av ulike elstim/biofeedback/tens – apparater. Flere behandlingsmiljøer har nå funnet en god kombinasjon i bruk av transkutan tibialisstimulering ved bruk av NeuroTrac PelviTone/NeuroTrac Continence og smertelindring ved bruk av NeuroTrac Obstetrics der elektroder plasseres nederst på korsryggen – for nettopp smertefull blære. Les mer om NeuroTrac PelviTone her og NeuroTrac Obstetrics her. Få også med deg vårt spennende pasientcase beskrevet i vårt Nyhetsbrev nr. 2, 2014. Ønsker du mer informasjon om andre bekkenrelaterte smerter? Les Kjersti Hatlebrekkes oversiktsartikkel fra vårt Nyhetsbrev nr. 1, 2013. 

 

 

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter