Lurer du på hvilken behandling som brukes ved ulike bekkenbunns-plager og hvordan den har virket? Les pasienthistoriene og finn terapeutene !

Enten du er helsepersonell eller pasient, kan våre pasienthistorier gi deg nyttig informasjon om hvilke behandlinger som fungerer godt for ulike bekkenbunnsplager. Pasienthistoriene er anonymisert, levert og kvalitetssikret av Quintets samarbeidsterapeuter. Pasienthistoriene finner du under nyttig informasjon og listen av terapeuter nederst på hjemmesiden. Det å bruke pasienthistorier (case) som utgangspunkt for faglig diskusjon har lang tradisjon i undervisningssammenheng. Casene kan enten være konstruerte eller virkelige. Våre caser er virkelige. En delt pasienthistorie skaper gjenkjennelse hos andre med lignende problemstillinger og kan bidra til at man søker tilsvarende hjelp for sine plager, eller at helsepersonell blir oppmerksomme på hvordan behandlingsmetoder rent faktisk fungerer. I vårt digitale samfunn er deling av historier, såkalte narrativer, blitt mer utbredt og bidrar til at det som deles blir mindre tabubelagt fordi det skaper åpenhet og gjenkjennelse hos andre. Analinkontinens er et godt eksempel på en bekkenbunnsplage som har vært forbundet med mangeårig taushet, tabu og skam. Nå har vi heldigvis både kompetanse og konservative behandlingmetoder med dokumentert effekt, så ingen bør lenger føle seg alene om å ha disse plagene. Søk heller hjelp via din fastlege eller spesialisthelsetjenesten! Quintet har avtale med de fleste helseforetak – apparatene rekvireres vanligvis av legespesialist og er kostnadsfrie for brukerne. Les mer her og pasienthistorie her.

Publisert

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter