Her finner du en enkel og veiledende oversikt over indikasjoner og behandlingsvalg ved bekkenbunnsproblemer

Når leger, terapeuter eller pasienter lurer på hvilke diagnoser som kan behandles med Quintets konservative behandlingstiltak, er dokumentasjon og informasjon viktige kilder til å velge riktig apparat og program. Vi har derfor laget en enkel oversikt over indikasjoner og behandlingsvalg ved bekkenbunnsproblemer. Oversikten er under revisjon og vil bli oppdatert over sommeren med blant annet smerteproblematikk. Dokumentasjon finner du under de ulike diagnosene og under nyttig informasjon har vi samlet detaljerte behandlingsveiledere, caserapporter og annet informasjonsmateriell for både lege, terapeut og pasient. Bruk gjerne hjemmesiden vår www.quintet.no aktivt i behandlingen ved å henvise til nyere studier under nyheter eller dokumentasjon, innhente informasjon eller få tilsendt gratis bekkenbunnsplakat, dermatomkart, brosjyre for trening av bekkenbunn eller annet støttemateriell til bruk i opplæring/instruksjon til dine pasienter. Se oversikten her

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter