Her finner du en enkel og veiledende oversikt over indikasjoner og behandlingsvalg ved bekkenbunnsproblemer

Når leger, terapeuter eller pasienter lurer på hvilke diagnoser som kan behandles med Quintets konservative behandlingstiltak, er dokumentasjon og informasjon viktige kilder til å velge riktig apparat og program. Vi har derfor laget en enkel oversikt over indikasjoner og behandlingsvalg ved bekkenbunnsproblemer. Oversikten er under revisjon og vil bli oppdatert over sommeren med blant annet smerteproblematikk. Dokumentasjon finner du under de ulike diagnosene og under nyttig informasjon har vi samlet detaljerte behandlingsveiledere, caserapporter og annet informasjonsmateriell for både lege, terapeut og pasient. Bruk gjerne hjemmesiden vår www.quintet.no aktivt i behandlingen ved å henvise til nyere studier under nyheter eller dokumentasjon, innhente informasjon eller få tilsendt gratis bekkenbunnsplakat, dermatomkart, brosjyre for trening av bekkenbunn eller annet støttemateriell til bruk i opplæring/instruksjon til dine pasienter. Se oversikten her

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter