Quintets apparater og enkelte seksuell helseprodukter kan rekvireres kostnadsfritt for pasienter

Din terapeut i samråd med legespesialist kan via seksjon for behandlingshjelpemidler i de fleste helseforetak søke om gratis utlån av apparater for elektrostimulering og/eller biofeedback for ulike plager knyttet til urinveier/dysfunksjon i bekkenbunn. Dette kan eksempelvis være overaktiv blære, blandingsinkontinens, stressinkontinens, underlivsprolaps og smertetilstander i underlivet. NAV tilbyr også enkelte avtaleprodukter innen seksuell helse kostnadsfritt etter søknad fra lege. Quintet har pr. i dag tre ulike avtaleprodukter innen seksuell helse: Feminaform dilatorsett, C1 klitorisstimulator og manuell penispumpe. Du finner søknadsskjema på vår hjemmeside.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter