Quintets apparater og enkelte seksuell helseprodukter kan rekvireres kostnadsfritt for pasienter

Din terapeut i samråd med legespesialist kan via seksjon for behandlingshjelpemidler i de fleste helseforetak søke om gratis utlån av apparater for elektrostimulering og/eller biofeedback for ulike plager knyttet til urinveier/dysfunksjon i bekkenbunn. Dette kan eksempelvis være overaktiv blære, blandingsinkontinens, stressinkontinens, underlivsprolaps og smertetilstander i underlivet. NAV tilbyr også enkelte avtaleprodukter innen seksuell helse kostnadsfritt etter søknad fra lege. Quintet har pr. i dag tre ulike avtaleprodukter innen seksuell helse: Feminaform dilatorsett, C1 klitorisstimulator og manuell penispumpe. Du finner søknadsskjema på vår hjemmeside.

Publisert

Endometriose

Nyheter

Menn og inkontinens

Erektil dysfunksjon

Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med…

Endometriose

Smertelindring & muskeltrening

Trening og endometriose

I «Fysioterapeuten» publiserte Merete Kolberg Tennfjord og Rakel Gabrielsen nylig en fagkronikk om viktigheten av trening for endometriosepasienter. De argumenterer for at trening har positive effekter på personer med langvarige smerter, men…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter