Quintets apparater og enkelte seksuell helseprodukter kan rekvireres kostnadsfritt for pasienter

Din terapeut i samråd med legespesialist kan via seksjon for behandlingshjelpemidler i de fleste helseforetak søke om gratis utlån av apparater for elektrostimulering og/eller biofeedback for ulike plager knyttet til urinveier/dysfunksjon i bekkenbunn. Dette kan eksempelvis være overaktiv blære, blandingsinkontinens, stressinkontinens, underlivsprolaps og smertetilstander i underlivet. NAV tilbyr også enkelte avtaleprodukter innen seksuell helse kostnadsfritt etter søknad fra lege. Quintet har pr. i dag tre ulike avtaleprodukter innen seksuell helse: Feminaform dilatorsett, C1 klitorisstimulator og manuell penispumpe. Du finner søknadsskjema på vår hjemmeside.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…

Nyheter

Referat fra APFM

Her har vi notert underveis i foredragene fra årets Arctic Pelvic Floor Meeting i Tromsø. Det var kjekt å se engasjementet for bekkenbunnsdysfunksjon på tvers av faggrupper, og ikke minst interessant å…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter