Jobber du med med gravide med bekkenrelaterte smerter eller kvinnehelse? Quintet har utarbeidet nyttig informasjon om bruk av TENS i svangerskapet

TENS har dokumentert effekt ved plagsomme menssmerter, bekkenrelaterte smerter i svangerskapet og fødselssmerter. Hvis du selv har noen av disse plagene, kan din fysioterapeut/lege søke om kostnadsfritt TENS apparat via behandlingshjelpemidler i ditt helseforetak etter at effekt er påvist ved utprøving. Hvis du som terapeut er interessert i å vite mer om effekt og bruk av TENS i behandlingen av dine pasienter, tilbyr Quintet gratis kurs/opplæring. Vi har også en spesiell utlånsavtale for de som ønsker å bruke TENS som alternative smertelindring under fødsel. Den finner du under produkter TENS Obstetrics. Her er informasjonen om TENS ved menstruasjonssmerter, bekkenrelaterte smerter og fødselssmerter.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter