Gratis faglig påfyll i 2017? Velkommen til FØRSTE FREDAG!

FØRSTE FREDAG er et gratistilbud om praktisk workshop/opplæring i våre kurslokaler på Bønes. Første fredag hver måned, året rundt, gjør vi oss altså klare til å ta i mot deg og dine kolleger fra kl. 10 Til kl. 15 (lunsj er inkludert og vi ut steder kursbevis). Deltagerne vil få grundig opplæring og oppdatering i våre apparater med bruksområder. Hvis noen ønsker hjelp til en pasientcase eller har en spesiell problemstilling de ønsker å belyse, er vi gjerne behjelpelige med å finne gode behandlingsløsninger.

Tilbudet startet opp fredag 4. sept. 2016. Påmeldingsfrist er fredag i uken før. Ta kontakt på

post@quintet.no eller 55 98 15 55. Kombinér kurs hos oss med et besøk i kulturbyen Bergen.

VI ØNSKER VELKOMMEN TIL NESTE FØRSTE FREDAG 3. februar 2017 !

Publisert

Nyheter

Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter