Gratis faglig påfyll i 2017? Velkommen til FØRSTE FREDAG!

FØRSTE FREDAG er et gratistilbud om praktisk workshop/opplæring i våre kurslokaler på Bønes. Første fredag hver måned, året rundt, gjør vi oss altså klare til å ta i mot deg og dine kolleger fra kl. 10 Til kl. 15 (lunsj er inkludert og vi ut steder kursbevis). Deltagerne vil få grundig opplæring og oppdatering i våre apparater med bruksområder. Hvis noen ønsker hjelp til en pasientcase eller har en spesiell problemstilling de ønsker å belyse, er vi gjerne behjelpelige med å finne gode behandlingsløsninger.

Tilbudet startet opp fredag 4. sept. 2016. Påmeldingsfrist er fredag i uken før. Ta kontakt på

post@quintet.no eller 55 98 15 55. Kombinér kurs hos oss med et besøk i kulturbyen Bergen.

VI ØNSKER VELKOMMEN TIL NESTE FØRSTE FREDAG 3. februar 2017 !