Endelig: Ny ledning med forsterket inngang/kontakt

Ledningene til våre Elstim / Bio-apparater har en begrenset levetid, det er derfor det alltid er inkludert 2 stk ledninger sammen med hvert apparat. Din bruk og oppbevaring av ledningen vil forlenge levetiden, og dersom den kan oppbevares «løst og ledig» lever den lengre.

Vi har dessverre opplevd at kontakten på ledningen brekker og sitter igjen i utgangen på apparatet. Dette har oftest skjedd med NeuroTrac PelviTone og NeuroTrac Continence. Vår produsent har respondert på vår klage på dette, og har nå utviklet en ny ledning der kontakten er forsterket. Denne ledningen inkluderes nå sammen med NeuroTrac PelviTone og NeuroTrac Continence (også med forbruksmateriell).

NeuroTrac TENS og NeuroTrac MultiTENS beholder opprinnelig ledning inntil videre. 

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter