Quintet lanserer Inspire !

Vi har latt oss begeistre og inspirere av produktserien Inspire fra Calexotics. Inspireproduktene er spesielt utformet for å ivareta kvinners seksuelle helse etter for eksempel underlivsoperasjoner eller andre tilstander der seksualfunksjonen påvirkes. De er laget av førsteklasses silikon, er kroppsvennlige, ftalatfrie og luktfrie.Serien inkluderer blant annet silikon dilatorsett i 5 størrelser og ulike typer vibratorer til utvendig og innvendig bruk. Alle oppladbare produkter i Inspireserien leveres med USB kabel og 1 års garanti. Seksuell velvære og evne til å utføre seksuelle handlinger påvirkes blant annet av sykdom, alder, hormonelle endringer og medikamentell behandling. Noen ganger trenger kroppen litt hjelp til å komme i gang med sexlivet; da er riktige hjelpemidler med god kvalitet og brukervennlighet viktig. En andel av overskuddet fra Inspire produktene går til veldedighet gjennom støtte til organisasjonen Living Beyond Breast Cancer. Ta gjerne kontakt med oss på post@quintet.no eller på telefon 55 981555. Du kan også spørre Quintets egen sexologiske rådgiver Kjersti Hatlebrekke, som vanligvis er tilgjengelig hver onsdag på e-post kh@quintet.no.

Publisert

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter