Quintet lanserer Inspire !

Vi har latt oss begeistre og inspirere av produktserien Inspire fra Calexotics. Inspireproduktene er spesielt utformet for å ivareta kvinners seksuelle helse etter for eksempel underlivsoperasjoner eller andre tilstander der seksualfunksjonen påvirkes. De er laget av førsteklasses silikon, er kroppsvennlige, ftalatfrie og luktfrie.Serien inkluderer blant annet silikon dilatorsett i 5 størrelser og ulike typer vibratorer til utvendig og innvendig bruk. Alle oppladbare produkter i Inspireserien leveres med USB kabel og 1 års garanti. Seksuell velvære og evne til å utføre seksuelle handlinger påvirkes blant annet av sykdom, alder, hormonelle endringer og medikamentell behandling. Noen ganger trenger kroppen litt hjelp til å komme i gang med sexlivet; da er riktige hjelpemidler med god kvalitet og brukervennlighet viktig. En andel av overskuddet fra Inspire produktene går til veldedighet gjennom støtte til organisasjonen Living Beyond Breast Cancer. Ta gjerne kontakt med oss på post@quintet.no eller på telefon 55 981555. Du kan også spørre Quintets egen sexologiske rådgiver Kjersti Hatlebrekke, som vanligvis er tilgjengelig hver onsdag på e-post kh@quintet.no.

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter