Quintets planer for kurs og opplæring høsten 2017

Quintet har hovedkontor i Bergen, men vi er stadig på farten for å bistå leger, sykepleiere og fysioterapeuter med opplæring og informasjon. Vi minner om vårt gratiskurs FØRSTE FREDAG som du finner under Kurs. Dette kurset avholdes i våre lokaler på Bønes hver første fredag i hver måned, og her bestemmer den enkelte gruppe som kommer hva hovedtema skal være. Passer ikke dette, og du ønsker hjelp til enten å optimalisere behandling, få opplæring i EMG måling, tibialisstimulering, TENS/TEMS behandling eller bli godt kjent med apparatenes muligheter, så besøker vi disse stedene i løpet av høsten: Uke 38; Tønsberg, uke 39: Trondheim og Levanger, uke 40 og uke 41: Oslo, uke 41: Trondheim, uke 42: Sørlandet, uke 44: Oslo.

Vi deltar også på Nordisk kongress for sexologi 2017 i Trondheim 12.- 15. oktober 2017. Ta kontakt på post@quintet.no eller telefon 55 981555 dersom du ønsker besøk!

Publisert

Nyheter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Brystkreft og seksualitet

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av vår lege Aron Willems for Brystkreftforeningens medlemsblad Athene. Vi gjengir teksten her slik at våre lese også kan dra nytte av den! Seksualitet Mange får brystkreftdiagnosen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter