Quintets planer for kurs og opplæring høsten 2017

Quintet har hovedkontor i Bergen, men vi er stadig på farten for å bistå leger, sykepleiere og fysioterapeuter med opplæring og informasjon. Vi minner om vårt gratiskurs FØRSTE FREDAG som du finner under Kurs. Dette kurset avholdes i våre lokaler på Bønes hver første fredag i hver måned, og her bestemmer den enkelte gruppe som kommer hva hovedtema skal være. Passer ikke dette, og du ønsker hjelp til enten å optimalisere behandling, få opplæring i EMG måling, tibialisstimulering, TENS/TEMS behandling eller bli godt kjent med apparatenes muligheter, så besøker vi disse stedene i løpet av høsten: Uke 38; Tønsberg, uke 39: Trondheim og Levanger, uke 40 og uke 41: Oslo, uke 41: Trondheim, uke 42: Sørlandet, uke 44: Oslo.

Vi deltar også på Nordisk kongress for sexologi 2017 i Trondheim 12.- 15. oktober 2017. Ta kontakt på post@quintet.no eller telefon 55 981555 dersom du ønsker besøk!

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter