Quintets planer for kurs og opplæring høsten 2017

Quintet har hovedkontor i Bergen, men vi er stadig på farten for å bistå leger, sykepleiere og fysioterapeuter med opplæring og informasjon. Vi minner om vårt gratiskurs FØRSTE FREDAG som du finner under Kurs. Dette kurset avholdes i våre lokaler på Bønes hver første fredag i hver måned, og her bestemmer den enkelte gruppe som kommer hva hovedtema skal være. Passer ikke dette, og du ønsker hjelp til enten å optimalisere behandling, få opplæring i EMG måling, tibialisstimulering, TENS/TEMS behandling eller bli godt kjent med apparatenes muligheter, så besøker vi disse stedene i løpet av høsten: Uke 38; Tønsberg, uke 39: Trondheim og Levanger, uke 40 og uke 41: Oslo, uke 41: Trondheim, uke 42: Sørlandet, uke 44: Oslo.

Vi deltar også på Nordisk kongress for sexologi 2017 i Trondheim 12.- 15. oktober 2017. Ta kontakt på post@quintet.no eller telefon 55 981555 dersom du ønsker besøk!

Publisert

Endometriose

Nyheter

Menn og inkontinens

Erektil dysfunksjon

Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med…

Endometriose

Smertelindring & muskeltrening

Trening og endometriose

I «Fysioterapeuten» publiserte Merete Kolberg Tennfjord og Rakel Gabrielsen nylig en fagkronikk om viktigheten av trening for endometriosepasienter. De argumenterer for at trening har positive effekter på personer med langvarige smerter, men…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter