TENS for sirkulasjon og smerte

En mye brukt og nyttig legging for generell sirkulasjonsøkning og smertedemping kalles Kaadalegging. Denne er enkel i bruk både for terapeut og pasient.Lavfrekvent (LF) TENS settes på akupunkturpunktene S13 og L14 som vist på bildet for å gi en generell økning av blodsirkulasjonen. Strømstyrken bør gi en muskelvibrasjon, men ingen smerte. MultiTENS programmene P05, P06 og P08 i minimum 30 minutter x 2 daglig, vekselvis høyre og venstre hånd. Elektrodeplasseringen brukes også i forhold til smertedemping. Du finner også beskrivelse i vår behandlingsveileder for TENS ved sårbehandling her.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter