TENS for sirkulasjon og smerte

En mye brukt og nyttig legging for generell sirkulasjonsøkning og smertedemping kalles Kaadalegging. Denne er enkel i bruk både for terapeut og pasient.Lavfrekvent (LF) TENS settes på akupunkturpunktene S13 og L14 som vist på bildet for å gi en generell økning av blodsirkulasjonen. Strømstyrken bør gi en muskelvibrasjon, men ingen smerte. MultiTENS programmene P05, P06 og P08 i minimum 30 minutter x 2 daglig, vekselvis høyre og venstre hånd. Elektrodeplasseringen brukes også i forhold til smertedemping. Du finner også beskrivelse i vår behandlingsveileder for TENS ved sårbehandling her.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…

Nyheter

Referat fra APFM

Her har vi notert underveis i foredragene fra årets Arctic Pelvic Floor Meeting i Tromsø. Det var kjekt å se engasjementet for bekkenbunnsdysfunksjon på tvers av faggrupper, og ikke minst interessant å…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter