Mann med underlivssmerte

Vi har mottatt en interessant kasuistikk fra spesialfysioterapeut Elsa Zachariassen ved Hinna Helsepark Fysioterapi & Trening, Hun fikk henvist en 52 år gammel mann med smerter i bekken og perineum fra urolog i mai 2016. I rapport fra legen står det kronisk prostatitt og smerter i testikler. Plagene har vart i mer enn 2 år – de kommer og går og kan variere fra uke til uke. Da han startet behandling hadde han hatt konstante smerter i en uke. Han hadde også soiling fra endetarm flere ganger daglig. Behov for smertestillende medikamenter x 4 daglig. Behandling ble startet med bekkenbunnstrening og EMG biofeedback med anal probe 2-3 ganger ukentlig. Han startet samtidig med tibialisstimulering daglig og smerteprogrammet P01 i NeuroTrac ETS med anal probe 2-3 ganger ukentlig. Oppfølging hos terapeut hver 6. uke de første 4 månedene, deretter hver 3.måned. Status i November 2017 er at han har vært smertefri i 4 måneder, bruker fortsatt tibialisstimulering og trener bekkenbunnen daglig, nå uten hjelp av EMG biofeedback.

Quintet kommenterer: Vårt nyeste apparat NeuroTrac Myoplus Pro inneholder programmer for både tibialisstimulering, smertebehandling og EMG biofeedback.

Publisert

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter