Nytt år – nytt kurs – nye muligheter

Kunne du tenke deg et 1 dagskurs innen seksuell helse og refusjonsberettigete hjelpemidler for seksuallivet via NAV? Quintet ønsker 2018 velkommen med et nytt kurstilbud for helsepersonell som samtaler med pasienter om seksuell helse I forbindelse med sykdom. Vår sexolog står for den faglige delen med samtaleverktøy, vi gjennomgår ulike seksuelle dysfunksjoner og hvilke hjelpemidler som kan være aktuelle. Her er jordmor og sexologisk rådgiver Kjellaug Fredly ved Kvinneklinikken, Helse Førde, sin tilbakemelding etter kurset:

«Jeg har hatt gleden av å høre foredraget til Kjersti Hatlebrekke om Seksuell helse. Det var eit informativt og nyttig foredrag som eg har nytte av som sexologisk rådgiver. Ho viser til forskning og set seksuell helse inn i sin rette samanheng, slik vi ønsker at det skal bli framstilt. For meg var konkrete råd og bruk av seksuelle hjelpemiddel også veldig nyttig. Det kjem som eit nyttig supplement i tillegg til  informasjon og samtale.»

Kurset er gratis, holdes på onsdager fra kl 10-15 med lunsj og kursbevis inkludert. Dersom dette er interessant for deg, ta kontakt med oss på post@quintet.no eller telefon 55981555.

Publisert

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter