Medieomtale av NAV ordning

I Bergensavisens (BA) lørdagsutgave 3. mars kan du lese intervju med Quintet og sexologisk rådgiver NACS Anne Kristin Dobbe i Kreftforeningen, om NAVs gunstige ordning for kostnadsfrie hjelpemidler innen seksuell helse.  Denne refusjonsordningen er dessverre lite kjent blant brukere og helsepersonell – det er derfor kjempefint med medieomtale! Du kan lese artikkelen her.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter