Medieomtale av NAV ordning

I Bergensavisens (BA) lørdagsutgave 3. mars kan du lese intervju med Quintet og sexologisk rådgiver NACS Anne Kristin Dobbe i Kreftforeningen, om NAVs gunstige ordning for kostnadsfrie hjelpemidler innen seksuell helse.  Denne refusjonsordningen er dessverre lite kjent blant brukere og helsepersonell – det er derfor kjempefint med medieomtale! Du kan lese artikkelen her.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…

Nyheter

Referat fra APFM

Her har vi notert underveis i foredragene fra årets Arctic Pelvic Floor Meeting i Tromsø. Det var kjekt å se engasjementet for bekkenbunnsdysfunksjon på tvers av faggrupper, og ikke minst interessant å…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter