Ny versjon av MyoPlus Pro

Versjon 1.6.64 av MyoPlus Pro har fungert helt fint nå i ca et år, men nå lanserer vi altså en ny og forbedret versjon; 1.7.54. Produsenten har jobbet mest med stabilitet og minne-funksjonalitet i selve hardwaren i apparatet, mens på softwaresiden så har vi fått med den etterlengtede gjennomsnittsstatistikken som flere har etterspurt. I stedet for daglige avlesninger, så viser nå apparatet en oversikt over gjennomsnittsbruken både når det gjelder elektrostimulering og bruk av biofeedback.  Åpningsbildet er nytt på MyoPlus Pro, og enkelte mindre endringer er også foretatt i andre skjermbilder. Dere som kjenner MyoPlus Pro vil lett gjenkjenne bruken. Alle eldre versjoner av MyoPlus Pro oppdateres fortløpende og nye, skriftlige brukerveiledninger er utarbeidet.

Elektrostimulering

De 6 faste elektrostimuleringsprogrammene er beholdt i MyoPlus Pro. De 10 programmene der du fritt kan sette inn egen parametre (frekvens, pulsbredde etc) er også beholdt. Du kan legge inn egne navn på disse programmene, eller du kan be oss om å gjøre det. I de 10 programmene kan du også lage kombinerte elektrostimulering og EMG biofeedbackprogrammer. Låsefunksjonen gjør at brukeren enkelt finner sitt program.

EMG Biofeedback

Åpent display, Knip/Hvil-programmer, EMG trigget stimulering, ulike spill…. Alle mulighetene ligger fremdeles i MyoPlus Pro, klar til bruk. Visuell feedback på egen trening og mål på fremgang – alt dette får du i EMG-delen av MyoPlus Pro.

Ønsker du opplæring?

Ta kontakt med oss. Vi er tilstede for deg som terapeut og for deg som bruker.

Oppgraderingen finner du her

Vanlige problemstillinger en oppgradering til 1.7.54 vil kunne løse (teknisk): 

Problemer med ON/OFF knapp: Noen ganger kan det se ut som apparatet ikke vil slå seg på ved å trykke på ON/OFF. Skjermen forblir sort. I de fleste tilfeller slår apparatet seg på, men apparatet klarer ikke å laste inn eller initialisere minne-modulen i apparatet, og dermed klarer heller ikke apparatet å laste inn åpningsskjermbildet. Skjermen er sort. Versjon 1.7.54 har løst dette problemet. Hvis oppgradering til versjon 1.7.54 ikke fungerer, ta kontakt med oss. 

Publisert

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter