Quintet AS har inngått ny kontrakt med Helse Vest

Vi er svært stolte og glade for at vi fra 1. september 2018 har inngått ny kontrakt om levering av elektrostimulatorer og EMG biofeedbackapparater til de fire helseforetakene innen Helse Vest – Helse Stavanger, Helse Fonna, Helse Bergen og Helse Førde.

Helse Vest har valgt ut NeuroTrac MyoPlus Pro, NeuroTrac PelviTone og NeuroTrac Continence som de tre apparatene som skal benyttes i avtaleperioden. Et godt og variert utvalg av forbruksmateriell er også inkludert i kontrakten. 

Quintet AS vil som vanlig ta ansvar for at alle rekvirentene får all nødvendig opplæring i bruk av apparater og de ulike intervensjonene denne behandlingen kan benyttes til. Vi gleder oss! 

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter