Hvordan laste opp skjema i System X

NAV-skjemaet består av 4 sider, og de tre første skal fylles ut. I system X er det slik at en bruker med administratorrettigheter må laste opp alle fire sider av skjemaet for at det skal komme inn i systemet. Alle 4 sidene må kopieres fra hovedskjemaliste til egen skjemaliste av brukeren.

Trykk på O (opsjoner), deretter 1 (skjemaoversikt), trykk F for å søke etter skjema.

Publisert

Nyheter

Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter