Nytt år, sterkere deg! 20% rabatt på Elvie!

Hvis du har problemer med svekket bekkenbunn, urinlekkasje ved fysisk aktivitet eller nedtrykksfølelse, hva med å gi deg selv en bekkenbunnstrener i nyttårsgave? I en begrenset periode (tilogmed mandag 7. januar) får du nå hele 20% rabatt på Elvie! Vi har hjelpemidler for trening av bekkenbunnen i alle prisklasser, fra de mest avanserte og nyeste på markedet til de enkleste. Instruksjonene er lette å følge og treningen er effektiv når den gjøres systematisk og riktig, på lik linje med annen styrketrening. Bekkenbunnstrening med og uten hjelpemidler har dokumentert effekt mot underlivsplager knyttet til svangerskap, fødsel og overgangsalder.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter