Lansering av vulva.no!

Snakk om det! Kvinner som sliter med vulvaplager er dårligere prioriterte i Norge sammenliknet med Sverige og Danmark. Nettsidene vulva.no lanseres offisielt i disse dager i håp om å bedre behandlingstilbudet til en stadig større pasientgruppe. Bak nettsidene finner vi Nasjonalt kompetansesenter for kvinnehelse ved OUS. 

Nettsidene er todelt: én del for pasienter, og én del for behandlere. Her finner du lettfattelig og konsis informasjon på ulike underlivsplager som rammer kvinner. Vulvaforum er ansvarlige for lansering, drift og innhold av nettstedet, og styret deres består av dermatolog, gynekolog, fysioterapeut og sexolog. Vulvaforum har flere gode samarbeispartnere, og vil bli en viktig kilde for pasientinformasjon og behandlingsveiledning fremover.

Vi råder alle som arbeider med kvinnehelse å registrere seg som behandler på nettsidene deres! Vi ønsker nettsidene velkommen, og håper de vil bidra til bedret pasientbehandling for en neglisjert gruppe!

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…

Nyheter

Referat fra APFM

Her har vi notert underveis i foredragene fra årets Arctic Pelvic Floor Meeting i Tromsø. Det var kjekt å se engasjementet for bekkenbunnsdysfunksjon på tvers av faggrupper, og ikke minst interessant å…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter