Slik laster du opp rekvisisjonsskjema i Infodoc

Lurer du på hvordan du laster opp et rekvisisjonsskjema i Infodoc? Her får du oppskriften! Alle brukere kan gjøre dette uansett brukerrolle. Man trenger ikke administratortilgang.

1) Først må skjemaet gjøres søkbart. Dette gjør du ved å aktivere skjemaet. Skjemaet aktiviteres i Systemvedlikehold. Under fanen «Verktøy» finner du «Administrere skjema, snarveier og maler». Søk opp aktuelle skjema, huk av, og klikk deretter «lagre».

2) Første gang du skal bruke skjemaet må det søkes opp, og du vil ha mulighet til å lage en snarvei. Klikk på «Korrespondanse». Finn fanen «Utgående» og klikk på «Nytt dokument». Klikk på «Lag ny snarvei til valgt mal/skjema» nederst på siden og klikk deretter «OK». Dette skjemaet er nå lagret til snarvei F9.

 Lykke til!

Publisert

Nyheter

Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter