Slik laster du opp rekvisisjonsskjema i Infodoc

Lurer du på hvordan du laster opp et rekvisisjonsskjema i Infodoc? Her får du oppskriften! Alle brukere kan gjøre dette uansett brukerrolle. Man trenger ikke administratortilgang.

1) Først må skjemaet gjøres søkbart. Dette gjør du ved å aktivere skjemaet. Skjemaet aktiviteres i Systemvedlikehold. Under fanen «Verktøy» finner du «Administrere skjema, snarveier og maler». Søk opp aktuelle skjema, huk av, og klikk deretter «lagre».

2) Første gang du skal bruke skjemaet må det søkes opp, og du vil ha mulighet til å lage en snarvei. Klikk på «Korrespondanse». Finn fanen «Utgående» og klikk på «Nytt dokument». Klikk på «Lag ny snarvei til valgt mal/skjema» nederst på siden og klikk deretter «OK». Dette skjemaet er nå lagret til snarvei F9.

 Lykke til!

Publisert

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter