Slik laster du opp rekvisisjonsskjema i Infodoc

Lurer du på hvordan du laster opp et rekvisisjonsskjema i Infodoc? Her får du oppskriften! Alle brukere kan gjøre dette uansett brukerrolle. Man trenger ikke administratortilgang.

1) Først må skjemaet gjøres søkbart. Dette gjør du ved å aktivere skjemaet. Skjemaet aktiviteres i Systemvedlikehold. Under fanen «Verktøy» finner du «Administrere skjema, snarveier og maler». Søk opp aktuelle skjema, huk av, og klikk deretter «lagre».

2) Første gang du skal bruke skjemaet må det søkes opp, og du vil ha mulighet til å lage en snarvei. Klikk på «Korrespondanse». Finn fanen «Utgående» og klikk på «Nytt dokument». Klikk på «Lag ny snarvei til valgt mal/skjema» nederst på siden og klikk deretter «OK». Dette skjemaet er nå lagret til snarvei F9.

 Lykke til!

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter