Viberect-X3 vibrator for menn – spennende ny studie

Viberect-X3 er vår kraftige håndholdte vibrasjonsstimulator designet for å gi utløsning hos menn med ryggmargsskade. De fleste ryggmargsskader rammer unge mennog vibrasjonsstimulering av penis er en effektiv og trygg måte å oppnå ejakulasjon hos menn med barneønske (Castle et al., 2014).

Det pågår for tiden en spennende studie på bruk av Viberect hos eller friske, unge menn med erektil dysfunksjon. Ereksjon har tre hovedformer: psykogen (fra opphissende tanker), refleksogen (direkte stimulering) og spontan (ved full urinblære) (Gray et al., 2018). I studien skal Viberect brukes for å oppnå bedre kvalitet på ereksjon, orgasme og utløsning. Studien planlegges avsluttet juni 2019.

Ejakulasjon 3-4 ganger per uke har vist seg å forebygge prostatakreft (Rider et al., 2016), og vår erfaring er at Viberect-X3 også kan brukes til dette. Vi
anbefaler samtidig bruk av penispumpe for å bedre erektil dysfunksjon. Blodgjennomstrømming i penis er viktig for å ivareta vevets funksjon.