Perkutan tibialisstimulering mot fekal hastverkslekkasje

Her finner du vårt oppdaterte informasjonark om perkutan tibialisstimulering. På siste side finner du dokumentasjon og parametere brukt i studier på pasienter med fekal hastverkslekkasje. 

Ved behandling av fekal hastverkslekkasje med perkutan tibialisstimulering anbefaler vi 30 minutters behandlingstid én gang per uke i 12 uker. Videre oppfølging er individuell, og avhenger av om/når symptomene vender tilbake. De fleste vil merke forbedring etter 6 behandlinger. Det er vanligst med 20 Hz og 200 µs Strømstyrken økes gradvis til man får en reaksjon i storetåen, og vil normalt ligge under 10 mA ved normal sensibilitet. 

Til PTNS kan du bruke NeuroTrac TENS, NeuroTrac Multi-TENS og NeuroTrac Continence. 

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter