KK om urinlekkasje etter fødsel

Helsebladet KK har skrevet en sak om Camilla som har fått urinlekkasje etter sin andre fødsel. Saken illustrerer på en god måte hvor vanlig urinlekkasje er, og at det er hjelp å få! De har intervjuet Rune Svenningsen som er overlege på gynekologisk avdeling på Oslo universitetssykehus. Han viser bl.a. til Quintets liste over kvalifiserte fysioterapeuter. Vi takker for tilliten og det gode samarbeidet med det norske fagmiljøet. Sammen hjelper vi mange pasienter!

Når det kommer til urgency inkontinens (hastverkslekkasje) og overaktiv blære vil vi veldig gjerne understreke at tibialisstimuleringen er et godt etablert og dokumentert behandlingstilbud. I artikkelen til KK kommer ikke dette godt nok frem. Flere har blandingsinkontinens, og vil trenge behandling for både stressinkontinens og urgency inkontinens. For noen er det kun snakk om mindre plager, for eksempel at de lekker når de trener – da kan urinstopperen Efemia være et godt hjelpemiddel.

Du kan lese hele saken her.

Publisert

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter