tens/tems

Quintet-webinarer inn i 2021

Vi har nettopp avsluttet høstkurset vårt for i år. Pandemien satte en stopper for at vi kunne få møte dere fysisk i år, og det har vi virkelig savnet. Høstkurset har i år bestått av 10 ulike webinarer som har gått over 11 uker. 7 av webinarene er holdt av Quintets egne fagspesialister, mens 3 av webinarene ble holdt av inviterte, eksterne foredragsholdere. Det ble en bra mix! De 7 interne webinarene vil nå finnes under «instruksjonsfilmer» under hvert fagområde på hjemmesiden vår.

Vi setter et lite punktum nå før jul, men like over nyttår er vi i gang igjen: Vi starter året med webinaret Bruk av vakuumterapi etter prostatektomi (dato kommer), et webinar som passer spesielt for urologer, uroteraputer, urologiske sykepleiere, sexologiske rådgivere mv. Webinaret holdes av vår egen lege Aron Willems.

I siste halvdel av januar 2021 starter vi webinarserien/kursserien TENS/TEMS for smertelindring og muskelrehabilitering (datoer kommer). Dette har vært lenge etterspurt! Kursserien vil gå over 7 webinarer, der vi først går igjennom hva TENS og TEMS er, litt smertefysiologi, ulike former for TENS og TEMS og til slutt går vi igjennom ulike prinsipper for bruk av TENS/TEMS ved ulike indikasjoner. Webinaransvarlig er vår egen fysioterapeut og TENS-ekspert Evelyn Morvik. Kursserien vil gå helt fram til mars 2021. Webinarene passer for fysioterapeuter, smertesykepleiere og ellers alle som jobber med smertelindring i sin behandlingshverdag.

For de av dere som ikke fikk med deg de flotte eksterne foredragsholderne på høstkurset vårt, så vil vi kjøre en egen mini-webinarserie med disse igjen i februar 2021. Vi starter denne mini-serien med et åpningswebinar av vår egen fysioterapeut og kvinnehelseentusiasist Bente Lunde som går igjennom de ulike formene for elstim/bio benyttet i behandlingen av ulike bekkenbunnsdysfunksjoner. Deretter avholdes webinarene Tibialisstimulering (TS) ved ulike vannlatingsforstyrrelser til barn v/ uroterapeut Elin Mårvik Laugen, Når underlivet gjør vondt – Kroniske smertetilstander i underlivet – Utredning og behandling v/ gynekolog Ole Aleksander Dyrkorn og Gynekologisk kreft og LETSGO-studien v/ sexologisk rådgiver Trude Hammer Langhelle (datoer kommer). Webinarene passer for fysioterapeuter, uroterapeuter, urologiske sykepleiere, sexologiske rådgivere, gynekologer mv.

Våren 2021 vil også inneholde en rekke webinarer om seksuell helse og hjelpemidler. Følg med på vår hjemmeside, vi skal passe på at du blir invitert!

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…

Nyheter

Nytt rekvisisjonsskjema behandlingshjelpemidler

Fra 01.01.24 er rekvisisjonsskjemaet oppdatert. Det viktigste å merke seg er at pasienten ikke lengre trenger å signere skjemaet! Dette betyr i praksis at pasienten ikke trenger å møte opp fysisk, for…
tens/tems
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter