Vi har oppdatert vår fysioterapeutoversikt

Vi opplever at vår oversikt over fysioterapeuter med kompetanse på kvinnehelse og godkjent kurs i elstim/bio, blir referert til oftere og oftere. Norsk Gynekologisk Forenings veileder for behandling av urininkontinens referer til den, og vi vet at de fleste gynekologiske poliklinikker og stomiklinikker (som også har fokus på inkontinens og smerteproblematikk) bruker den for å anbefale og henvise til kvalifiserte fysioterapeuter. Dette forplikter, og vi har derfor fullført første trinn i forbedringen og videreutviklingen av denne oversikten. Nå inneholder oversikten også informasjon om terapeuten har driftstilskudd/ikke driftstilskudd og om andre pasientgrupper (som menn og barn) behandles for lekkasje/smerteproblematikk. Den har allerede fått en ny og mer synlig plassering på hjemmesiden vår, du finner den nå i en egen fane øverst på siden vår. Bruk den!

Publisert

Nyheter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Brystkreft og seksualitet

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av vår lege Aron Willems for Brystkreftforeningens medlemsblad Athene. Vi gjengir teksten her slik at våre lese også kan dra nytte av den! Seksualitet Mange får brystkreftdiagnosen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter