bos 2000-3

Velkommen til nytt webinar

Tirsdag 12. januar kl 11.30 og torsdag 14. januar kl 09.00 er vi i gang igjen med nye webinarer. På disse to tidspunktene går webinaret Vakuumterapi etter prostatektomi – dokumentasjon og rasjonale. Det holdes av vår egen lege Aron Willems, og er spesielt rettet mot helsepersonell som urologer, uroterapeuter, urologiske sykepleiere, sexologiske rådgivere eller andre som ønsker et dypdykk i forskningen bak vakuumterapi til denne pasientgruppen

I dette webinaret går vi gjennom dokumentasjonen og patofysiologien bak erektil dysfunksjon etter prostatektomi. Dere få råd og tips om hvorfor det kan være hensiktsmessig å komme i gang med vakuumterapi, når det er mest hensiktsmessig, hvordan en vacuumpumpe brukes til «opptrening» og hvordan hjelpemiddelet kan rekvireres. Vi er som vanlig tilgjengelig på chat under webinaret.

Meld deg enkelt på ved å følge denne lenken:

https://app.livestorm.co/quintet-as/vakuumterapi-etter-prostatektomi-dokumentasjon-og-rasjonale

Vi ser fram til «å se deg» på webinaret. Webinaret er som vanlig gratis.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…

Nyheter

Nytt rekvisisjonsskjema behandlingshjelpemidler

Fra 01.01.24 er rekvisisjonsskjemaet oppdatert. Det viktigste å merke seg er at pasienten ikke lengre trenger å signere skjemaet! Dette betyr i praksis at pasienten ikke trenger å møte opp fysisk, for…
bos 2000-3
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter