bos 2000-3

Velkommen til nytt webinar

Tirsdag 12. januar kl 11.30 og torsdag 14. januar kl 09.00 er vi i gang igjen med nye webinarer. På disse to tidspunktene går webinaret Vakuumterapi etter prostatektomi – dokumentasjon og rasjonale. Det holdes av vår egen lege Aron Willems, og er spesielt rettet mot helsepersonell som urologer, uroterapeuter, urologiske sykepleiere, sexologiske rådgivere eller andre som ønsker et dypdykk i forskningen bak vakuumterapi til denne pasientgruppen

I dette webinaret går vi gjennom dokumentasjonen og patofysiologien bak erektil dysfunksjon etter prostatektomi. Dere få råd og tips om hvorfor det kan være hensiktsmessig å komme i gang med vakuumterapi, når det er mest hensiktsmessig, hvordan en vacuumpumpe brukes til «opptrening» og hvordan hjelpemiddelet kan rekvireres. Vi er som vanlig tilgjengelig på chat under webinaret.

Meld deg enkelt på ved å følge denne lenken:

https://app.livestorm.co/quintet-as/vakuumterapi-etter-prostatektomi-dokumentasjon-og-rasjonale

Vi ser fram til «å se deg» på webinaret. Webinaret er som vanlig gratis.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…

Nyheter

Referat fra APFM

Her har vi notert underveis i foredragene fra årets Arctic Pelvic Floor Meeting i Tromsø. Det var kjekt å se engasjementet for bekkenbunnsdysfunksjon på tvers av faggrupper, og ikke minst interessant å…
bos 2000-3
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter