Velkommen til nytt webinar

Tirsdag 12. januar kl 11.30 og torsdag 14. januar kl 09.00 er vi i gang igjen med nye webinarer. På disse to tidspunktene går webinaret Vakuumterapi etter prostatektomi – dokumentasjon og rasjonale. Det holdes av vår egen lege Aron Willems, og er spesielt rettet mot helsepersonell som urologer, uroterapeuter, urologiske sykepleiere, sexologiske rådgivere eller andre som ønsker et dypdykk i forskningen bak vakuumterapi til denne pasientgruppen

I dette webinaret går vi gjennom dokumentasjonen og patofysiologien bak erektil dysfunksjon etter prostatektomi. Dere få råd og tips om hvorfor det kan være hensiktsmessig å komme i gang med vakuumterapi, når det er mest hensiktsmessig, hvordan en vacuumpumpe brukes til «opptrening» og hvordan hjelpemiddelet kan rekvireres. Vi er som vanlig tilgjengelig på chat under webinaret.

Meld deg enkelt på ved å følge denne lenken:

https://app.livestorm.co/quintet-as/vakuumterapi-etter-prostatektomi-dokumentasjon-og-rasjonale

Vi ser fram til «å se deg» på webinaret. Webinaret er som vanlig gratis.