Forskningsseminar og symposium fra Bekkensenteret, AHUS og KIB, UNN

Våre to kompetansesentra for inkontinens og bekkenbunnsdysfunksjon arrangerer hvert sitt digitale seminar/symposium i løpet av våren 2021. Ikke gå glipp av disse, meld deg på! Les mer her:

Bekkensenteret ved Akershus universitetssykehus arrangerer for sjette gang et internasjonalt symposium. Årets tema er ”Mesh complications in pelvic organ prolapse and incontinence surgery with a clinical perspective”. På grunn av Covid-19-pandemien gjennomføres årets symposium virtuelt som et webinar. Programmet kan du se her. Arrangementet finner sted 7. april 2021 kl 16:00 – 18:00, og er gratis.

Målsetning med symposiet: Å adressere evidensbaserte behandlingsmetoder for underlivprolaps og bekkenbunnsdysfunksjoner.

Registrering: Det er til stor hjelp for våre foredragsholdere hvis du bekrefter din deltagelse ved å sende en e-post til: chpl@ahus.no

For å delta 07.04 kl 16:00, klikk her:https://uio.zoom.us/j/64597512669?pwd=cFhXTkdtZU1tRWU3elhJR1kyN0o0Zz09

Nasjonal kompetansetjeneste for inkontinens og bekkenbunnsykdom (NKIB) arrangerer i juni et forskningsseminar for forskere og klinikere innen fagfeltet: «På stødig bunn – det siste innen forskning på inkontinens og bekkenbunnsykdom i Norge». Seminaret ble arrangert for første gang i 2018.

Dette er en gylden anledning til å bygge nettverk og kompetanse på tvers av forskningsmiljøer og faggrupper

Seminaret planlegges gjennomført på Gardermoen 2. og 3. juni. Påmeldingsfrist 21. mars. Les mer og meld deg på her.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter