Forskningsseminar og symposium fra Bekkensenteret, AHUS og KIB, UNN

Våre to kompetansesentra for inkontinens og bekkenbunnsdysfunksjon arrangerer hvert sitt digitale seminar/symposium i løpet av våren 2021. Ikke gå glipp av disse, meld deg på! Les mer her:

Bekkensenteret ved Akershus universitetssykehus arrangerer for sjette gang et internasjonalt symposium. Årets tema er ”Mesh complications in pelvic organ prolapse and incontinence surgery with a clinical perspective”. På grunn av Covid-19-pandemien gjennomføres årets symposium virtuelt som et webinar. Programmet kan du se her. Arrangementet finner sted 7. april 2021 kl 16:00 – 18:00, og er gratis.

Målsetning med symposiet: Å adressere evidensbaserte behandlingsmetoder for underlivprolaps og bekkenbunnsdysfunksjoner.

Registrering: Det er til stor hjelp for våre foredragsholdere hvis du bekrefter din deltagelse ved å sende en e-post til: chpl@ahus.no

For å delta 07.04 kl 16:00, klikk her:https://uio.zoom.us/j/64597512669?pwd=cFhXTkdtZU1tRWU3elhJR1kyN0o0Zz09

Nasjonal kompetansetjeneste for inkontinens og bekkenbunnsykdom (NKIB) arrangerer i juni et forskningsseminar for forskere og klinikere innen fagfeltet: «På stødig bunn – det siste innen forskning på inkontinens og bekkenbunnsykdom i Norge». Seminaret ble arrangert for første gang i 2018.

Dette er en gylden anledning til å bygge nettverk og kompetanse på tvers av forskningsmiljøer og faggrupper

Seminaret planlegges gjennomført på Gardermoen 2. og 3. juni. Påmeldingsfrist 21. mars. Les mer og meld deg på her.

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter