Gratis digitalt verktøy for kvinnehelse

Preforma.no er et gratis digitalt verktøy utarbeidet for å styrke kvinner i møte med helsevesenet. Det forbedrer konsultasjonen for både pasienten og behandler, og sørger for at pasienten kan stille mer forberedt til konsultasjon.

Verktøyet generer et ferdig forslag til en tekst kvinnen kan ta med til legen basert på svarene hun gir. På denne måten kommer de viktigste opplysningene frem på en rask og oversiktlig måte.

Preforma er utviklet av norske gynekologer med støtte fra Innovasjon Norge, Design og arkitektur Norge og Women Tech EU.

Vi i Quintet ønsker at flest mulig skal få nytte av Preforma, og anbefaler alle kvinner å bruke dette når de oppsøker helsevesenet med kvinnehelserelaterte plager. Sjekk det ut, og anbefal det gjerne til dine pasienter!

https://www.preforma.no/

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter