Gratis digitalt verktøy for kvinnehelse

Preforma.no er et gratis digitalt verktøy utarbeidet for å styrke kvinner i møte med helsevesenet. Det forbedrer konsultasjonen for både pasienten og behandler, og sørger for at pasienten kan stille mer forberedt til konsultasjon.

Verktøyet generer et ferdig forslag til en tekst kvinnen kan ta med til legen basert på svarene hun gir. På denne måten kommer de viktigste opplysningene frem på en rask og oversiktlig måte.

Preforma er utviklet av norske gynekologer med støtte fra Innovasjon Norge, Design og arkitektur Norge og Women Tech EU.

Vi i Quintet ønsker at flest mulig skal få nytte av Preforma, og anbefaler alle kvinner å bruke dette når de oppsøker helsevesenet med kvinnehelserelaterte plager. Sjekk det ut, og anbefal det gjerne til dine pasienter!

https://www.preforma.no/

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter