Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter

I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et tema som sto på ønskelisten hos flere terapeuter vi har snakket med. Det er mange som jobber med denne pasientgruppen og vi synes dermed at det var på sin plass med en egen behandlingsveileder. I denne veilederen finner du blant annet forslag til elektrodeplasseringer for de ulike indikasjonene.

I november var Mathilde klar igjen med enda et webinar – nemlig TENS ved nevropatiske smerter. Dette er enda et tema som flere av terapeutene rundt omkring i landet søker mer informasjon om. Vi har derfor i etterkant av webinaret laget en behandlingsveileder for nevropatiske smerter også. Forslag til elektrodeplassering er også med i denne veilederen.

Du finner veilederen for hode- og ansiktssmerter her.
Du finner veilederen for nevropatiske smerter her.

 

Revidert veileder for TENS ved svangerskap og fødsel

Denne veilederen har endelig blitt oppdatert og er klar til å brukes! Her finner du mye nyttig informasjon om bruk av TENS underveis i svangerskapet samt hvordan TENS kan benyttes i fødselsforløpet.

Du finner veilederen for svangerskap og fødsel finner du her.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…

Nyheter

Referat fra APFM

Her har vi notert underveis i foredragene fra årets Arctic Pelvic Floor Meeting i Tromsø. Det var kjekt å se engasjementet for bekkenbunnsdysfunksjon på tvers av faggrupper, og ikke minst interessant å…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter