Quintet har nå laget en nyttig instruksjonsfilm for deg som ønsker å starte opp med den dokumenterte behandlingsmetoden tibialisstimulering.

Transkutan tibialisstimulering med overflateelektroder for overaktiv blære og fekal hastverk er en dokumentert behandlingsmetode som flere og flere terapeuter ser nytten og effekten av. Den kan med fordel administreres til barn og eldre som et alternativ til medikamentell behandling. Quintet er stolt av å kunne presentere en ny og informativ video om transkutan tibialisstimulering der våre fysioterapeuter Bente og Evelyn forklarer detaljert om elektrodeplassering, refleksbevegelser i tær, strømstyrke og andre nyttige tips ved oppstart av tibialisstimulering slik at du kan kvalitetsikre et best mulig utgangspunkt for behandlingen.Du finner videoen under produktet NeuroTrac Continence i nettbutikken vår. https://www.quintet.no/nettbutikk/1/article/89/neurotrac-continence