Bekkenrelaterte smerter – ny behandlingsveileder

Quintet lanserer nå en ny behandlingsveileder, og denne veilederen tar for seg bekkensmerter som kan behandles eller lindres ved bruk av våre hjelpemidler. Veilederen tar for seg både elektrostimulering, EMG biofeedback, TENS, TEMS og seksuelle hjelpemidler.

Veilderen er inndelt i to deler, der første del ser på hvilke måter eller hvilke intervensjoner som gjelder med våre hjelpemidler for ulike smertetilstander. Andre del gir deg et godt overblikk over de vanligste smertetilstandene med ulike tips til hvordan hjelpemidlene våre kan benyttes.

Det har heldigvis blitt et større fokus rundt denne pasientgruppen den siste tiden. I september 2020 ble det også opprettet en egen pasientforening for underlivssmerter. Les gjerne mer om denne foreningen her.

Veilederen passer både for behandlere og pasienter. Ta kontakt med oss hvis dere ønsker noen eksemplarer tilsendt.

Publisert

Relaterte saker

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter