Bekkenrelaterte smerter – ny behandlingsveileder

Quintet lanserer nå en ny behandlingsveileder, og denne veilederen tar for seg bekkensmerter som kan behandles eller lindres ved bruk av våre hjelpemidler. Veilederen tar for seg både elektrostimulering, EMG biofeedback, TENS, TEMS og seksuelle hjelpemidler.

Veilderen er inndelt i to deler, der første del ser på hvilke måter eller hvilke intervensjoner som gjelder med våre hjelpemidler for ulike smertetilstander. Andre del gir deg et godt overblikk over de vanligste smertetilstandene med ulike tips til hvordan hjelpemidlene våre kan benyttes.

Det har heldigvis blitt et større fokus rundt denne pasientgruppen den siste tiden. I september 2020 ble det også opprettet en egen pasientforening for underlivssmerter. Les gjerne mer om denne foreningen her.

Veilederen passer både for behandlere og pasienter. Ta kontakt med oss hvis dere ønsker noen eksemplarer tilsendt.

Publisert

Relaterte saker

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…

Nyheter

Nytt rekvisisjonsskjema behandlingshjelpemidler

Fra 01.01.24 er rekvisisjonsskjemaet oppdatert. Det viktigste å merke seg er at pasienten ikke lengre trenger å signere skjemaet! Dette betyr i praksis at pasienten ikke trenger å møte opp fysisk, for…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter