Bekkenrelaterte smerter – ny behandlingsveileder

Quintet lanserer nå en ny behandlingsveileder, og denne veilederen tar for seg bekkensmerter som kan behandles eller lindres ved bruk av våre hjelpemidler. Veilederen tar for seg både elektrostimulering, EMG biofeedback, TENS, TEMS og seksuelle hjelpemidler.

Veilderen er inndelt i to deler, der første del ser på hvilke måter eller hvilke intervensjoner som gjelder med våre hjelpemidler for ulike smertetilstander. Andre del gir deg et godt overblikk over de vanligste smertetilstandene med ulike tips til hvordan hjelpemidlene våre kan benyttes.

Det har heldigvis blitt et større fokus rundt denne pasientgruppen den siste tiden. I september 2020 ble det også opprettet en egen pasientforening for underlivssmerter. Les gjerne mer om denne foreningen her.

Veilederen passer både for behandlere og pasienter. Ta kontakt med oss hvis dere ønsker noen eksemplarer tilsendt.

Publisert

Relaterte saker

Nyheter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Brystkreft og seksualitet

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av vår lege Aron Willems for Brystkreftforeningens medlemsblad Athene. Vi gjengir teksten her slik at våre lese også kan dra nytte av den! Seksualitet Mange får brystkreftdiagnosen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter