Spennende nyheter på elektrodefronten

Vi utvider utvalget vårt med andre typer elektroder, og samtidig med dette lanserer vi andre behandlingsintervensjoner for TENS. Vi har i tidligere nyhetsbrev omtalt dokumentasjon rundt vagusnervestimulering, og vi kan nå tilby behandlingssett med øreklips til bruk sammen med vår NeuroTrac MultiTENS med spesialinnstilte programmer for vagusnervestimulering.

Vi synes det også er spennende å nå kunne tilby sokker og hansker til bruk sammen med TENS.

Våre elektrodehansker er perfekt for behandling av hele hånden eller håndleddet, eller når det er vanskelig å plassere vanlige elektroder på hånden. De benyttes eksempelvis til behandling av pasienter med leddgikt, RSD/CRPS i hendene, karpaltunnelsyndrom i håndleddene, ved sportsskader, ved postoperative hevelser mv. Hanskene fremmer blodsirkulasjon, virker hevelsesdempende og lindrer smerter.

På samme måte er elektrodesokkene effektive for smertelindring ved flere typer fot- og ankelsmerter, slik som leddgikt, diabetiske fotsmerter og nevropati, ved sportsskader, ved postoperative hevelser mv. Sokkene fremmer blodsirkulasjon, virker hevelsesdempende og lindrer smerter.

Ønsker du å se vårt ordinære utvalg av hudelektroder (overflateelektroder), så finner du disse her.

Informasjon om våre hudelektroder for sensitiv hud finner du her.

 
 

Relaterte saker

Relaterte produkter