hanske

Spennende nyheter på elektrodefronten

Vi utvider utvalget vårt med andre typer elektroder, og samtidig med dette lanserer vi andre behandlingsintervensjoner for TENS. Vi har i tidligere nyhetsbrev omtalt dokumentasjon rundt vagusnervestimulering, og vi kan nå tilby behandlingssett med øreklips til bruk sammen med vår NeuroTrac MultiTENS med spesialinnstilte programmer for vagusnervestimulering.

Vi synes det også er spennende å nå kunne tilby sokker og hansker til bruk sammen med TENS.

Våre elektrodehansker er perfekt for behandling av hele hånden eller håndleddet, eller når det er vanskelig å plassere vanlige elektroder på hånden. De benyttes eksempelvis til behandling av pasienter med leddgikt, RSD/CRPS i hendene, karpaltunnelsyndrom i håndleddene, ved sportsskader, ved postoperative hevelser mv. Hanskene fremmer blodsirkulasjon, virker hevelsesdempende og lindrer smerter.

På samme måte er elektrodesokkene effektive for smertelindring ved flere typer fot- og ankelsmerter, slik som leddgikt, diabetiske fotsmerter og nevropati, ved sportsskader, ved postoperative hevelser mv. Sokkene fremmer blodsirkulasjon, virker hevelsesdempende og lindrer smerter.

Ønsker du å se vårt ordinære utvalg av hudelektroder (overflateelektroder), så finner du disse her.

Informasjon om våre hudelektroder for sensitiv hud finner du her.

 
 

Publisert

Relaterte saker

Endometriose

Nyheter

Menn og inkontinens

Erektil dysfunksjon

Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med…

Endometriose

Smertelindring & muskeltrening

Trening og endometriose

I «Fysioterapeuten» publiserte Merete Kolberg Tennfjord og Rakel Gabrielsen nylig en fagkronikk om viktigheten av trening for endometriosepasienter. De argumenterer for at trening har positive effekter på personer med langvarige smerter, men…
hanske
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter