hanske

Spennende nyheter på elektrodefronten

Vi utvider utvalget vårt med andre typer elektroder, og samtidig med dette lanserer vi andre behandlingsintervensjoner for TENS. Vi har i tidligere nyhetsbrev omtalt dokumentasjon rundt vagusnervestimulering, og vi kan nå tilby behandlingssett med øreklips til bruk sammen med vår NeuroTrac MultiTENS med spesialinnstilte programmer for vagusnervestimulering.

Vi synes det også er spennende å nå kunne tilby sokker og hansker til bruk sammen med TENS.

Våre elektrodehansker er perfekt for behandling av hele hånden eller håndleddet, eller når det er vanskelig å plassere vanlige elektroder på hånden. De benyttes eksempelvis til behandling av pasienter med leddgikt, RSD/CRPS i hendene, karpaltunnelsyndrom i håndleddene, ved sportsskader, ved postoperative hevelser mv. Hanskene fremmer blodsirkulasjon, virker hevelsesdempende og lindrer smerter.

På samme måte er elektrodesokkene effektive for smertelindring ved flere typer fot- og ankelsmerter, slik som leddgikt, diabetiske fotsmerter og nevropati, ved sportsskader, ved postoperative hevelser mv. Sokkene fremmer blodsirkulasjon, virker hevelsesdempende og lindrer smerter.

Ønsker du å se vårt ordinære utvalg av hudelektroder (overflateelektroder), så finner du disse her.

Informasjon om våre hudelektroder for sensitiv hud finner du her.

 
 

Publisert

Relaterte saker

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
hanske
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter