Her finner du oversikten over høstens kurs i Quintet

Vi er godt i gang med høstens første behandlerkurs i elektrostimulering/EMG biofeedback. Ca. 20 terapeuter møtte opp til oppstartsmøte med våre fysioterapeuter Bente Lunde og Evelyn Morvik den 24.08.21. Disse skal følge kurset i en to-måneders periode fremover. Les gjerne mer om kurset her.

Allerede den 12.10.21 påbegynner vi et nytt kurs. Dette kurset begynner å fylle seg opp. Selv om påmeldingsfristen er 01.10.21, så er det mulig at vi må stenge påmeldingen før den tid. Les mer om oktober-kurset her.

Kurset er gratis.

Selv om du ikke har planer om å delta på kursene, så er kursmateriellet tilgjengelig hos oss. Kanskje du vil lese deg opp litt på egenhånd eller ønsker en liten oppfriskning? Ta kontakt med oss, vi lager gjerne til en informasjonspakke til deg.

Quintets tradisjonelle 2-dagers Høstkurs vil i år utgå, men vi har selvfølgelig noen alternativer på papiret.  Se etter vår oversikt over aktuelle webinarer og våre tilbud om workshops utover høsten og vinteren (lanseres senere i september). Vi er sikre på at vi finner noe som passer for deg!

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter