Her finner du oversikten over høstens kurs i Quintet

Vi er godt i gang med høstens første behandlerkurs i elektrostimulering/EMG biofeedback. Ca. 20 terapeuter møtte opp til oppstartsmøte med våre fysioterapeuter Bente Lunde og Evelyn Morvik den 24.08.21. Disse skal følge kurset i en to-måneders periode fremover. Les gjerne mer om kurset her.

Allerede den 12.10.21 påbegynner vi et nytt kurs. Dette kurset begynner å fylle seg opp. Selv om påmeldingsfristen er 01.10.21, så er det mulig at vi må stenge påmeldingen før den tid. Les mer om oktober-kurset her.

Kurset er gratis.

Selv om du ikke har planer om å delta på kursene, så er kursmateriellet tilgjengelig hos oss. Kanskje du vil lese deg opp litt på egenhånd eller ønsker en liten oppfriskning? Ta kontakt med oss, vi lager gjerne til en informasjonspakke til deg.

Quintets tradisjonelle 2-dagers Høstkurs vil i år utgå, men vi har selvfølgelig noen alternativer på papiret.  Se etter vår oversikt over aktuelle webinarer og våre tilbud om workshops utover høsten og vinteren (lanseres senere i september). Vi er sikre på at vi finner noe som passer for deg!

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter