Vulva.no trenger ditt bidrag!

Vulva.no er laget og drevet av ildsjeler innen helsevesenet som ønsker å gi vulvapasienter et bedre behandlingstilbud. De brukervennlige og informative sidene er gull verdt for en både pasienter og behandlere som berøres av vulvalidelser. For at vulva.no skal kunne videreføre sitt gode arbeid med å bedre behandlingstilbudet til pasienter med vulvalidelser trenger de økonomisk støtte. Alle bidrag, både store og små, blir satt pris på. Vi håper at vulva.no og landets vulvaklinikker blir finansiert av staten i fremtiden slik at denne pasientgruppen sikres god behandling og hjelp, og en forutsigbar opprustning av fagmiljøet. Frem til det skjer har Quintet valgt å støtte Vulva.no med 10 000 kr.

Vi håper dere som har hatt nytte av siden – enten som pasient, pårørende eller behandler – ønsker å bidra til Vulva.no på
VIPPS 605573.

Denne saken er skrevet av Quintet. Quintet har ingen formell tilknytning til Vulva.no, og tjener ingenting på eventuelle bidrag som gis til Vulva.no

Publisert

Relaterte saker

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter