Vulva.no trenger ditt bidrag!

Vulva.no er laget og drevet av ildsjeler innen helsevesenet som ønsker å gi vulvapasienter et bedre behandlingstilbud. De brukervennlige og informative sidene er gull verdt for en både pasienter og behandlere som berøres av vulvalidelser. For at vulva.no skal kunne videreføre sitt gode arbeid med å bedre behandlingstilbudet til pasienter med vulvalidelser trenger de økonomisk støtte. Alle bidrag, både store og små, blir satt pris på. Vi håper at vulva.no og landets vulvaklinikker blir finansiert av staten i fremtiden slik at denne pasientgruppen sikres god behandling og hjelp, og en forutsigbar opprustning av fagmiljøet. Frem til det skjer har Quintet valgt å støtte Vulva.no med 10 000 kr.

Vi håper dere som har hatt nytte av siden – enten som pasient, pårørende eller behandler – ønsker å bidra til Vulva.no på
VIPPS 605573.

Denne saken er skrevet av Quintet. Quintet har ingen formell tilknytning til Vulva.no, og tjener ingenting på eventuelle bidrag som gis til Vulva.no

Publisert

Relaterte saker

Endometriose

Nyheter

Menn og inkontinens

Erektil dysfunksjon

Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med…

Endometriose

Smertelindring & muskeltrening

Trening og endometriose

I «Fysioterapeuten» publiserte Merete Kolberg Tennfjord og Rakel Gabrielsen nylig en fagkronikk om viktigheten av trening for endometriosepasienter. De argumenterer for at trening har positive effekter på personer med langvarige smerter, men…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter