Ny søknadsløsning for blå resept fra 1.mai

Helfo har laget en ny løsning for blå reseptsøknader. Fra og med 1. mai vil ikke lenger søknader som kommer via papir eller elektroniske søknader via e-reseptløsningen (M2) blir behandlet. Det er gjort unntak for personer uten norsk fødselsnummer eller d-nummer. Av Quintets produkter er det kun Efemia som kan søkes om på blå resept.

Mer informasjon finner du på Helfo sine sider.

Publisert

Relaterte saker

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter