Våre prober har god dokumentasjon

Periform og Anuform er patenterte prober som har blitt brukt i daglig klinisk praksis og i forskning i mange år. Patentlisensen er gått ut på probene, men det er fremdeles samme gode kvalitet som før. Den eneste forskjellen er at det nå er dukket opp en rekke kopier på markedet som ikke kan vise til dokumentasjon på samme måte som våre prober. Probene er laget av kirurgisk stål, og godkjent etter det strengeste medisinske direktivet MDR. Derfor valgte vi, og fortsetter å velge, Periform og Anuform i Quintet. Under finner du en oversikt over studiene hvor probene våre er brukt i forskning. Probene er også brukt i en rekke studier hvor de ikke er navngitt.

Periform vaginal probe er navngitt i over 200 artikler.

Anuform er navngitt i følgende studier:

Relaterte saker

Relaterte produkter