Miljøløftet – ny praksis for utsending av brosjyrer

I Quintet er vi opptatt av miljø og bærekraft. Vi har i mange år vært Miljøfyrtårnsertifiserte og medlemmer av Grønt Punkt. I tillegg har vi en egen Code of Conduct som bl.a. sikrer at produktene våre er produsert etter etiske standarder og at arbeidstakernes rettigheter ivaretas. Vi leverer også den eneste gjenbrukbare urinstopperen på blåresept: Efemia.

Vi søker stadig nye måter å ta mer ansvar for miljø og bærekraft, og vi har derfor valgt å gjøre endringer i utsending av brosjyrer i papirformat. Vi ønsker å oppfordre flere til å bruke brosjyrene i digitalt format. Du finner alle brukerveiledninger og brosjyrer i digitalt format på vår hjemmeside. Vi vil også denne våren lansere nye hjemmesider med økt brukervennlighet. Her finner du nytt skjema for brosjyrebestilling.

Her er noen eksempler på andre tiltak vi har gjort det siste året:

  • Overgang fra alkaliske til oppladbare batterier med integrert USB-lader.
  • Overgang til oppladbare batterier for BOS 2000-3 penispumpe.
  • Sammenslåing av brukerveiledninger for å redusere mengden papir og transportvekt.
  • Overgang til lettere papir for enkelte brosjyrer for lavere transportvekt og mindre papirforbruk.

Publisert

Relaterte saker

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter