Miljøløftet – ny praksis for utsending av brosjyrer

I Quintet er vi opptatt av miljø og bærekraft. Vi har i mange år vært Miljøfyrtårnsertifiserte og medlemmer av Grønt Punkt. I tillegg har vi en egen Code of Conduct som bl.a. sikrer at produktene våre er produsert etter etiske standarder og at arbeidstakernes rettigheter ivaretas. Vi leverer også den eneste gjenbrukbare urinstopperen på blåresept: Efemia.

Vi søker stadig nye måter å ta mer ansvar for miljø og bærekraft, og vi har derfor valgt å gjøre endringer i utsending av brosjyrer i papirformat. Vi ønsker å oppfordre flere til å bruke brosjyrene i digitalt format. Du finner alle brukerveiledninger og brosjyrer i digitalt format på vår hjemmeside. Vi vil også denne våren lansere nye hjemmesider med økt brukervennlighet. Her finner du nytt skjema for brosjyrebestilling.

Her er noen eksempler på andre tiltak vi har gjort det siste året:

  • Overgang fra alkaliske til oppladbare batterier med integrert USB-lader.
  • Overgang til oppladbare batterier for BOS 2000-3 penispumpe.
  • Sammenslåing av brukerveiledninger for å redusere mengden papir og transportvekt.
  • Overgang til lettere papir for enkelte brosjyrer for lavere transportvekt og mindre papirforbruk.

Relaterte saker