Miljøløftet – ny praksis for utsending av brosjyrer

I Quintet er vi opptatt av miljø og bærekraft. Vi har i mange år vært Miljøfyrtårnsertifiserte og medlemmer av Grønt Punkt. I tillegg har vi en egen Code of Conduct som bl.a. sikrer at produktene våre er produsert etter etiske standarder og at arbeidstakernes rettigheter ivaretas. Vi leverer også den eneste gjenbrukbare urinstopperen på blåresept: Efemia.

Vi søker stadig nye måter å ta mer ansvar for miljø og bærekraft, og vi har derfor valgt å gjøre endringer i utsending av brosjyrer i papirformat. Vi ønsker å oppfordre flere til å bruke brosjyrene i digitalt format. Du finner alle brukerveiledninger og brosjyrer i digitalt format på vår hjemmeside. Vi vil også denne våren lansere nye hjemmesider med økt brukervennlighet. Her finner du nytt skjema for brosjyrebestilling.

Her er noen eksempler på andre tiltak vi har gjort det siste året:

  • Overgang fra alkaliske til oppladbare batterier med integrert USB-lader.
  • Overgang til oppladbare batterier for BOS 2000-3 penispumpe.
  • Sammenslåing av brukerveiledninger for å redusere mengden papir og transportvekt.
  • Overgang til lettere papir for enkelte brosjyrer for lavere transportvekt og mindre papirforbruk.

Publisert

Relaterte saker

Endometriose

Nyheter

Menn og inkontinens

Erektil dysfunksjon

Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med…

Endometriose

Smertelindring & muskeltrening

Trening og endometriose

I «Fysioterapeuten» publiserte Merete Kolberg Tennfjord og Rakel Gabrielsen nylig en fagkronikk om viktigheten av trening for endometriosepasienter. De argumenterer for at trening har positive effekter på personer med langvarige smerter, men…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter