pelvic wand

Vi lanserer Intimate Rose Pelvic Wand

Vi har endelig fått en ny type bekkenbunnsstav eller «pelvic wand» på lager – Intimate Rose Pelvic Wand!

IR Pelvic Wand har et unikt design og er laget av silkemykt medisinsk silikon. Den er utviklet av en fysioterapeut med kompetanse på bekkenbunnshelse med det formål å lindre triggerpunkter i bekkenbunnsmuskulaturen, inklusive de de dype og vanskelige obturator internus og puborektalis musklene.

Den buede enden med den spisse spissen benyttes for å nå triggerpunkter nærmere inngangen til skjeden eller endetarmen. Den lengre, avrundede enden er ofte nyttig for å nå dype, ømme punkter i endetarmen eller skjeden. Formen på staven er altså spesiallaget for å gi effektiv perinealmassasje, samt lindre smerter i dyp bekkenbunnsmuskulatur.

IR Pelvic Wand benyttes av kvinner med vaginisme, vestibulitt, myalgi i bekkenbunnsmuskulaturen, levator ani syndrom, endometriose eller post partum (etter fødsel) for å behandle arrvev eller massere såre muskler/avhjelpe kramper. IR PelvicWand benyttes også av menn som opplever ulike, bekkenrelaterte smertetilstander.

Vi har også tatt inn en spesialvariant av IP Pelvic Wand, denne utgaven kan benyttes til varme/kalde behandlinger (gul farge). Denne holdes under rennende varmt vann/legges i fryseren, og Pelvic Wand er designet for å holde på varmen/kulden.

Publisert

Relaterte saker

Relaterte produkter

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
pelvic wand
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter