Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med brosjyrer for nevropatiske smerter og hode/ansiktssmerter. Under kan du lese mer om de nye brosjyrene.


Ny veileder for TENS ved endometriose og menstruasjonssmerter

I november ble endelig behandlingsveilederen for endometriose og menstruasjonssmerter klar. Denne har vært etterspurt av mange terapeuter som jobber med denne smerteproblematikken. Vi har jobbet mye med denne lanseringen gjennom høsten og vi ble veldig glad da den ble tatt godt imot! Behandlingsveilederen kan bestilles hos oss eller lastes ned på quintet.no. 

Quintet AS inngikk i juni 2023 et samarbeid med Endometrioseforeningen. Dette er vi veldig stolte av. Hensikten med samarbeidet er at vi sammen skal jobbe for at alle med endometriose og adenomyose skal få et bedre behandlingstilbud uansett hvor i landet de hører til.  

Vi har tidligere holdt et webinar om TENS og endometriose som ble tatt svært godt imot av deltakerne. 1. februar blir det nytt webinar, denne gangen skal vi holde det sammen med Endometrioseforeningen! Du kan melde deg på her.

  

Veilederen finner du her.


Nye behandlingsveiledere for menn og inkontinens + erektil dysfunksjon og vakuumterapi 

Også behandlingsveilederen for menn og inkontinens + erektil dysfunksjon ble ferdigstilt helt på tampen av november. Dette er også en veileder som har vært etterspurt av mange! Særlig informasjon om bekkenbunnstrening for menn, loggbok og ikke minst bilder av en mann som trener har vært savnet hos mange terapeuter. Selvfølgelig trengs dette – og nå kan du bestille den hos oss eller laste den ned fra hjemmesiden. Vi skal også holde gratis webinar for helsepersonell om ereksjonssvikt og vakuumterapi 15. februar. Du kan melde deg på her. Under ser du litt bilder fra veilederne.  

Veilederen for Menn og inkontinens finner du her.
Veilederen for Erektil dysfunksjon og vakuumterapi finner du her.

Publisert

Relaterte saker

Relaterte produkter

Relaterte brosjyre

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…

Nyheter

Referat fra APFM

Her har vi notert underveis i foredragene fra årets Arctic Pelvic Floor Meeting i Tromsø. Det var kjekt å se engasjementet for bekkenbunnsdysfunksjon på tvers av faggrupper, og ikke minst interessant å…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter