Quintet samarbeider med Gynkreftforeningen

Vi har nylig inngått et samarbeid med Gynkreftforeningen som bl.a. innebærer at Gynkreftforeningen skal få benytte seg av vår faglige ekspertise. Vi gleder oss til videre samarbeid med en viktig og kvalitetsorientert forening!

 

Et eksempel på samarbeidet finner du her:

Medlemsbladet til Gynkreftforeningen, Afrodite, kontaktet oss nylig for å høre litt mer om tarmplager og tibialisstimulering. Det ble til en fin artikkel som kan leses både på nett og på trykk. Gynkreftforeningen har mange aktiviteter og gode ressurser på nettsiden som vi anbefaler alle som er interesserte i feltet å besøke!

 

PS: Du treffer oss i Quintet på stand i Stavanger 14.11.2023 på Gynkreftforeningens Kunnskapsdag.

 

https://www.gynkreftforeningen.no/om-oss/nyhetsarkiv/tibialisstimulering-for-tarmplager

Publisert

Relaterte saker

Relaterte produkter

Relaterte brosjyre

Endometriose

Nyheter

Menn og inkontinens

Erektil dysfunksjon

Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med…

Endometriose

Smertelindring & muskeltrening

Trening og endometriose

I «Fysioterapeuten» publiserte Merete Kolberg Tennfjord og Rakel Gabrielsen nylig en fagkronikk om viktigheten av trening for endometriosepasienter. De argumenterer for at trening har positive effekter på personer med langvarige smerter, men…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter