Quintet samarbeider med Gynkreftforeningen

Vi har nylig inngått et samarbeid med Gynkreftforeningen som bl.a. innebærer at Gynkreftforeningen skal få benytte seg av vår faglige ekspertise. Vi gleder oss til videre samarbeid med en viktig og kvalitetsorientert forening!

 

Et eksempel på samarbeidet finner du her:

Medlemsbladet til Gynkreftforeningen, Afrodite, kontaktet oss nylig for å høre litt mer om tarmplager og tibialisstimulering. Det ble til en fin artikkel som kan leses både på nett og på trykk. Gynkreftforeningen har mange aktiviteter og gode ressurser på nettsiden som vi anbefaler alle som er interesserte i feltet å besøke!

 

PS: Du treffer oss i Quintet på stand i Stavanger 14.11.2023 på Gynkreftforeningens Kunnskapsdag.

 

https://www.gynkreftforeningen.no/om-oss/nyhetsarkiv/tibialisstimulering-for-tarmplager

Publisert

Relaterte saker

Relaterte produkter

Relaterte brosjyre

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter