Vil du være med på webinar om Efemia?

Urinstopperen Efemia har blitt den klart ledende urinstopperen i Norge siden det kom på blåresept i april 2020. Den har et unikt design, er myk og effektiv, og gjør det den skal gjøre: Nemlig å stoppe urinlekkasje under fysisk aktivitet. Et utmerket hjelpemiddel for alle kvinner som har et stort eller lite lekkasjeproblem når de driver idrett, hoster, nyser eller løfter tungt. Mange kvinner kjenner seg godt igjen her, og den lille ekstra hjelpen er faktisk her: Efemia.

Efemia er et svensk produkt, og i Sverige har det blitt gjennomført studier på bruk av Efemia under løping. Dette blir tema for webinaret vi gjerne vil invitere dere med på!

Webinaret holdes av Elisabeth Sthengel, Head of Design and Development hos Invent Medic. I webinaret vil hun snakke om erfaringer og resultater fra den siste studien om bruk av Efemia hos kvinner med urinlekkasje (stressinkontinens), der kvinnene har benyttet Efemia som hjelpemiddel under løpingen.

Webinaret er kostnadsfritt og sendes den 30.november kl. 10.00-10.30. Du kan melde deg på ved å sende mail til: care@efemia.se

Publisert

Relaterte saker

Nyheter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Brystkreft og seksualitet

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av vår lege Aron Willems for Brystkreftforeningens medlemsblad Athene. Vi gjengir teksten her slik at våre lese også kan dra nytte av den! Seksualitet Mange får brystkreftdiagnosen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter