Vil du være med på webinar om Efemia?

Urinstopperen Efemia har blitt den klart ledende urinstopperen i Norge siden det kom på blåresept i april 2020. Den har et unikt design, er myk og effektiv, og gjør det den skal gjøre: Nemlig å stoppe urinlekkasje under fysisk aktivitet. Et utmerket hjelpemiddel for alle kvinner som har et stort eller lite lekkasjeproblem når de driver idrett, hoster, nyser eller løfter tungt. Mange kvinner kjenner seg godt igjen her, og den lille ekstra hjelpen er faktisk her: Efemia.

Efemia er et svensk produkt, og i Sverige har det blitt gjennomført studier på bruk av Efemia under løping. Dette blir tema for webinaret vi gjerne vil invitere dere med på!

Webinaret holdes av Elisabeth Sthengel, Head of Design and Development hos Invent Medic. I webinaret vil hun snakke om erfaringer og resultater fra den siste studien om bruk av Efemia hos kvinner med urinlekkasje (stressinkontinens), der kvinnene har benyttet Efemia som hjelpemiddel under løpingen.

Webinaret er kostnadsfritt og sendes den 30.november kl. 10.00-10.30. Du kan melde deg på ved å sende mail til: care@efemia.se

Publisert

Relaterte saker

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter