Efemia – nytt webinar i regi av Invent Medic 20. juni

Gikk du glipp av forrige webinar med Efemia-produsenten Invent Medic? Den 20. juni kl 12.30 kjører de nytt webinar. Webinaret er på svensk. Det blir mulighet til å stille spørsmål underveis. Efemia er en urinstopper for kvinner med stressinkontinens som er tilgjengelig på blåresept.

 

Les mer og meld deg på her: https://events.teams.microsoft.com/event/ce44e8a9-a0a3-4469-9feb-a81aeb530da7@34119536-ad39-43cb-b41a-bbfd781747f2

Publisert

Relaterte saker

Nyheter

Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter