Renate Tjørn Seime

PerssFysika – en nyttig verktøy for deg som er fysioterapeut

Vi har nylig inngått et uformelt samarbeid med gjengen bak Preforma.no og Perss.no. Samarbeidet innebærer helt enkelt bare at vi hjelper å synliggjøre hverandre fordi vi har tro på at det vi leverer er nyttig for både pasienter og helsepersonell. Preforma.no er et gratis verktøy for kvinner som ønsker å få hjelp til å strukturere sine kvinnehelserelaterte plager i møte med fastlegen. I tillegg finnes Perss som er en digital assistent som gir bedre konsultasjoner og automatiske journalopptak. Perss passer for både fastleger, spesialister og fysioterapeuter. Du kan teste Perss helt gratis. I dette intervjuet har vi snakket med Renate Tjørn Seime som er fysioterapeut og fornøyd Perss-bruker!

 

  1. Hva fikk deg til å bruke PerssFysika?

Klinikken jeg jobbet på tidligere brukte PerssFysika, og slik fikk også jeg kommet i gang med løsningen. Da jeg skulle videre på ny klinikk ønsket jeg å ta med meg løsningen dit.

 

  1. Har noe i arbeidshverdagen din blitt enklere etter at du startet å bruke PerssFysika?

Først og fremst har journalføringen blitt enklere og bedre, siden det meste av relevant informasjon er fylt inn på forhånd og standardisert. Slik kan jeg ha mer fokus på pasientsamtalen og være mindre låst til PC-skjermen under konsultasjonen.

 

  1. Hva vil du si er de største fordelene med å bruke PerssFysika?

Det finnes flere fordeler. Jeg opplever å kunne gi bedre hjelp til pasientene mine fordi jeg på forhånd kjenner utfordringene og problemstillingene de kommer med. Jeg får også mulighet til å konferere med mine kolleger før en konsultasjon dersom noe skulle være vanskelig eller uklart. At man sparer tid på skrivearbeidet er også en bonus.

 

  1. Hvordan responderer pasientene dine på at du bruker PerssFysika?

Pasientene får tid til å reflektere over egne utfordringer før timen sin, som gjør at de blir mer bevisste på egne plager og tar en aktiv rolle i oppfølgingen fra første stund. Jeg tror de opplever å komme til et sted der det finnes mye kunnskap og kompetanse om kvinnehelse, fordi spørsmålene i løsningen oppleves relevante for problemstillingene deres. Det kan også være fint at sensitiv informasjon blir spurt om skriftlig, da det gjør pasienten forberedt på at disse temaene også blir tatt opp under konsultasjonen.

 

  1. Vil du anbefale PerssFysika til andre fysikalske behandlere?

Ja, jeg har anbefalt PerssFysika videre til alle mine kollegaer!

 

  1. Hva vil du si til de som vurderer å teste ut PerssFysika?

Hopp i det! Du har en tre måneders gratis prøveperiode og ingenting å tape på å teste det ut.

Publisert

Relaterte saker

Relaterte produkter

Relaterte brosjyre

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…

Nyheter

Referat fra APFM

Her har vi notert underveis i foredragene fra årets Arctic Pelvic Floor Meeting i Tromsø. Det var kjekt å se engasjementet for bekkenbunnsdysfunksjon på tvers av faggrupper, og ikke minst interessant å…
Renate Tjørn Seime
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter