Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia (Invent Medic) lanserer denne høsten «Efemia Academy». Det er en gratis forelesningsserie på 4 webinarer som du kan melde deg på gjennom lenkene under:

Vid fyra tillfällen under hösten har du chans att lära dig mer om kvinnohälsa och ansträngningsinkontinens. Våra två gästföreläsare kommer att fokusera på bäckenbottenhälsa efter graviditet och under klimakteriet
– helt kostnadsfritt!

Efemia Academy 1: Introduktionskurs
Ansträngningsinkontinens är vanligt men det är fortfarande många kvinnor som skäms och aldrig söker vård. Lär dig mer om inkontinens och vilka lösningar som du kan erbjuda till dina patienter. Såklart finns det tid för dig att ställa frågor om ansträngningsinkontinens och kontinensstödet Efemia.
⏰ När? 28/9 kl 12.30-13.00
💻Var? Digitalt via Teams
👉 Anmäl dig här!

Efemia Academy 2: Fördjupningskurs
Lär dig mer om den vetenskapliga teorin som ligger till grund för kontinensstödets unika design och studierna bakom, samt hur du kan guida patienten i utprovningen. Dessutom får du tips och råd som kan vara bra i mötet med patienten.
⏰ När? 19/10 kl 12.30-13.00
💻Var? Digitalt via Teams
👉 Anmäl dig här!

Efemia Academy 3: Klimakteriet, träning och ansträngningsinkontinens
Vad händer med kvinnokroppen och bäckenbotten under klimakteriet och hur kan du bemöta dina patienter som får problem med bl.a. vasomotoriska symtom och urinläckage under den här tiden i livet. Din chans att ställa frågor om klimakteriet, träning och inkontinens.
⏰ När? 9/11 kl 12.30-13.00
💻Var? Digitalt via Teams
👉 Anmäl dig här!

Efemia Academy 4: Postpartum bäckenbottenhälsa
Vad händer med kroppen och framförallt bäckenbotten under och efter en graviditet och förlossning, och hur kan du coacha dina patienter som får bäckenbottenproblem som t.ex. urinläckage.
⏰ När? 30/11 kl 12.30-13.00
💻Var? Digitalt via Teams
👉 Anmäl dig här!

Publisert

Relaterte saker

Relaterte produkter

Nyheter

Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter