Behandlerkurs – Elektrostimulering/Biofeedback i behandling av bekkenbunnsdysfunksjoner

Vi er godt i gang med våre digitale kurs innenfor elektrostimulering og EMG biofeedback, og er i skrivende stund i ferd med å avslutte de to første kursene som har gått våren 2021.

Høsten 2021 setter vi opp to nye kurs. Kursene er fremdeles rettet mot terapeuter som ønsker å benytte elstim/bio som verktøy til pasienter med bekkenrelaterte smerter og/eller lekkasjeproblematikk.

Kursene går over ca. 2 måneder og er gratis. Vi starter alle kurs med en oppstartssamtale (første møte) der alle kursdeltakerne er samlet. Deretter blir kursdeltakerne inndelt i mindre grupper i forhold til interesseområde og hvilke pasientgrupper kursdeltakeren jobber med. Kursdeltakeren mottar deretter skriftlig kursmateriell, elstim/bio-apparat (er) med personlig forbruksmateriell og lenker til webinarer som inngår som en del av kurset. Det avtales med hver enkel gruppe datoer og tidspunkt for de etterfølgende to digitale møtene som både er av praktisk og teoretisk art. Kurset/de digitale møtene vil foregå på dagtid. Kurset avsluttes med flere individuelle møter, og disse bestemmes etter kursdeltakerens ønsker og behov. erfaringsmessig regnes det ca 6-10 timer totalt med digitale møter og veiledning. Det må påregnes ca like mange timer selvstudie i form av gjennomlesning av kurskompendium og gjennomgang av webinarer. Har noen behov for fysisk veiledning med pasienter, så er jo dette også snart mulig. Vi har også samarbeidsklinikker som kan ta i mot terapeuter for opplæring.

Kursdatoer for høstens kurs er som følger:

KURS 1 HØST: Påmelding innen 15.08.2021

24. august 2021, kl 09.00 – 10.00 Oppstartssamtale

På oppstartsmøte vil det bli avtalt tidspunkt for de neste to møtene med de enkelte gruppene. Planlagt sluttdato for KURS 1 HØST er 29. oktober 2021    

Mer informasjon om kurset finner du her:

KURS 2 HØST: Påmelding innen 01.10.2021

12. oktober 2021, kl 09.00 – 10.00 Oppstartssamtale

På oppstartsmøte vil det bli avtalt tidspunkt for de neste to møtene med de enkelte gruppene. Planlagt sluttdato for KURS 2 HØST er 16. desember 2021    

Mer informasjon om kurset finner du her:

Ønsker du å melde deg på har vi ledige plasser på høstens kurs.

Her finner du oversikt over kursmateriell.

Påmelding skjer til post@quintet.no.

Relaterte saker