Webinar Efemia 14. mars kl. 12.30-13.00

Vil du lære mer om Efemia? Produsent Invent Medic inviterer til webinar for helsepersonell om Efemia (på svensk)! Invent Medic skriver følgende:

«Elisabeth Sthengel, forskning- och utvecklingschef på Invent Medic och Klara Rasmusson, leg. sjuksjöterska och marknadschef på Invent Medic, berättar om teorin bakom kontinensstödets unika design och hur du kan guida patienten i utprovningen. Du kommer även att få många tips som kan vara bra i mötet med patienten, och så har du chansen att ställa dina frågor om läckage och kontinensstödet.»

Meld deg på her: https://events.teams.microsoft.com/event/63da2d3f-3e1f-4339-af0e-47cadfc15ff2@34119536-ad39-43cb-b41a-bbfd781747f2

Publisert

Relaterte saker

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…

Nyheter

Nytt rekvisisjonsskjema behandlingshjelpemidler

Fra 01.01.24 er rekvisisjonsskjemaet oppdatert. Det viktigste å merke seg er at pasienten ikke lengre trenger å signere skjemaet! Dette betyr i praksis at pasienten ikke trenger å møte opp fysisk, for…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter