Efemia er bra for miljøet!

En av grunnene til at du bør vurdere å rekvirere Efemia til dine pasienter er at det bidrar til å redusere avfall i form at tampong, bind, bleier og annet engangs-utstyr. Efemia er laget i medisinsk silikon, og er gjenbrukbar i opptil 90 dager. I tillegg kan du bruke den opptil 16 timer om gangen. På denne måten er Efemia og det mest miljøvennlige valget blant produktene innen såkalt «forbruksmateriell ved inkontinens».

Som helsepersonell er vi ansvarlige for potensielt store mengder forbruk, og vi bør alle gjøre det vi kan – stort og smått – for å sikre en mer bærekraftig helsetjeneste.

Én Efemia urinstopper tilsvarer ett enkelt engangsbind i CO2-avtrykk. Med andre ord vil du spare 90 dager med engangsbind-forbruk eller et gjennomsnitt på 29 kilo avfall hvert år ved at pasienten din går over fra bind til Efemia!

Publisert

Relaterte saker

Relaterte produkter

Relaterte brosjyre

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter