Efemia er bra for miljøet!

En av grunnene til at du bør vurdere å rekvirere Efemia til dine pasienter er at det bidrar til å redusere avfall i form at tampong, bind, bleier og annet engangs-utstyr. Efemia er laget i medisinsk silikon, og er gjenbrukbar i opptil 90 dager. I tillegg kan du bruke den opptil 16 timer om gangen. På denne måten er Efemia og det mest miljøvennlige valget blant produktene innen såkalt «forbruksmateriell ved inkontinens».

Som helsepersonell er vi ansvarlige for potensielt store mengder forbruk, og vi bør alle gjøre det vi kan – stort og smått – for å sikre en mer bærekraftig helsetjeneste.

Én Efemia urinstopper tilsvarer ett enkelt engangsbind i CO2-avtrykk. Med andre ord vil du spare 90 dager med engangsbind-forbruk eller et gjennomsnitt på 29 kilo avfall hvert år ved at pasienten din går over fra bind til Efemia!

Publisert

Relaterte saker

Relaterte produkter

Relaterte brosjyre

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter